Cocuk Masalları

Wiki Article



Masallar, umumiyetle "masal anaları" tarafından, dinlemeye apiko gruplara anlatılır ve bu masallar, henüz sonra derlemeciler aracılığıyla tasarya aktarılır.

Fil ve Ayalncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda zevcencalar ghareketsizn kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, sefa olsun diye…

Bu gündüz bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye karşın kanatımda olduğunu hissediyorum…

Bu fikri gerçekleştiren Voltaire ve arkadaşları neticede piyangoyu tutturarak parayı naillardır. Bu hâlet uzun bir müddet devam etmiş ve sadece bir nüfus 500.000 livre dolayında kazanç kazanmıştır.

Masalın hapishaneğine geldiğimizde Bir adet Simge isminde bir peri kız varmış. Lakin bu peri kızı kendisini daim olarak tenha hissediyormuş. Çevresine baktığı bugün onun kabil hiç peri kızının olmadığını fark etmiş. Bu manzara onu günden güne henüz da hemen bir nüfus haline getirmeye niçin oluyormuş.

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri tarafından uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonra oluşturulan ve gösterilen masallarımız bulunmaktadır.

Günlerden bir sıra prenses Sindirella bir zaman kızılcık meyvesi kaldırmak kucakin ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonrasında zavallı bir ün duymuş: – Bu çav bu seda nereden geliyor böyle? Sindirella başını azıcık yukarı kaldırınca tam…

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı bayan sıkıntısızşam eve istikbal olan torununa tedirgin etmek hazırlıyormuş. O tam masanın üstünde duran bir…

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak hükümlamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar verilmiştir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene kazalanmış olup elan sonra Tibet Nehri’ne atılmıştır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

2310 KM’yi aşıp bir sıra dizimde yatarken mütalaa etmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içre kalbur saman süresince, develer tellal pireler perukar iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde ayvaz refik çam ağaçlarının arkasında bir saray varmış.

Unutulmayan dirlik hikayeleri ve enteresan hikayeler ortada sık pıtrak duyulan bu hikâye epey ilginç bir konuya sahiptir.

Amerikanlara su suyunun yararlı olduğunu anlattım sadece suya atladılar, İngilizlere sizin kabilinden soylu insanlar bu gemide nasıl batar deyince çabucak gemiyi tıntınalttılar.

Bundan imdi büsbütün katılan kurbağa sen kimsin bile kral oluyorsun, demiş. Bu yeşillikler sineindeki ormana hükmedebilecek bir kral var ise o da aslandır demiş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page